AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yatak görmek

Kahve falında tahta yatak görmek

Kahve falında tahta yatak görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta yatak gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Kahve falında tahta yatakta yatmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta yatak görmek hararetli olayların meydana geleceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında tahtadan yatak görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tahta görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tahta asma köprü görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tahta kolye takmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında tahta boncuk görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahtada oturmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir