AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yazı tahtası görmek

Kahve falında beyaz yazı tahtası görmek

Kahve falında beyaz yazı tahtası görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yazı tahtası gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Kahve falında beyaz yazı tahtası görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazı tahtası silmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulur.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir