AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta masa taşımak

Kahve falında tahta masa taşımak

Kahve falında tahta masa taşımak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta masa taşımak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında tahta masa taşımak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında tahta masa görmek eğlenceli günler geçirileceğine, daima afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında masa taşımak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kapı taşımak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta taşımak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta merdiven taşımak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Kahve falında naylon masa örtüsü görmek eline büyük paralar geçeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir