AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtanın görmek

Kahve falında tahtanın görmek

Kahve falında tahtanın görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tahtanın gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Kahve falında tahta evde yaşamak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tahta atmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında tahta kaşık almak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar tahtasını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta rendelemek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta yakmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta baraka görmek şartlarının da zenginleşeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tahta görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir