AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdiven taşımak

Kahve falında tahta merdiven taşımak

Kahve falında tahta merdiven taşımak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven taşımak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Kahve falında tahta merdiven taşımak hayırlı kapıların açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı taşımak onları gücendireceğine, dertlerden kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında tahta taşımak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tahta masa taşımak kazancın katbekat artacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir