AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta uçak görmek

Kahve falında tahta uçak görmek

Kahve falında tahta uçak görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta uçak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa uyum sağlamanızda fayda var.

Kahve falında tahta uçak görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında tahtadan uçak görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yazı tahtası görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tahta görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında tahta el arabası görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında tahta kalas görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta çekmece görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapı kırmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir