AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta tren görmek

Kahve falında tahta tren görmek

Kahve falında tahta tren görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta tren gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Kahve falında tahta tren görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla trene binmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında trene doğru koşmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trene bakmak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle tren yolculuğu yapmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında siyah tren görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında uçak ve tren görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kısmetinizin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir