AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta oturak görmek

Kahve falında tahta oturak görmek

Kahve falında tahta oturak görmek boş kuruntularla uğraşacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta oturak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Kahve falında tahta oturak görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tahta boş beşik görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında tahta silah görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mezar tahtası görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalettir.

Kahve falında tahta üzerinde uyumak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta üzerinde oturmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında tahta raf görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tahtayı silmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir