AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta raf görmek

Kahve falında tahta raf görmek

Kahve falında tahta raf görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta raf gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Kahve falında tahta raf görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfak rafı görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında boş raf görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolap rafı görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında raf yapmak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında raf temizlemek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına yorulur.

Kahve falında rafta ayakkabı görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında raflarda kitap görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir