AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar tahtası görmek

Kahve falında mezar tahtası görmek

Kahve falında mezar tahtası görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, moral bulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar tahtası gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiklerinize göre yola devam etmelisiniz.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta mezar görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar tahtasını görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında mezar tahtası görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tahta saat görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, doğru işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tahta bilezik görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir