AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtayı silmek

Kahve falında tahtayı silmek

Kahve falında tahtayı silmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tahtayı silmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında tahta silmek işlerin rast gideceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazı tahtası silmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahtayı silmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kapı silmek çıkmaza gireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kara tahtayı silmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kendi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yazı tahtasını silmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında makyajı silmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir