AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta silah görmek

Kahve falında tahta silah görmek

Kahve falında tahta silah görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında tahta silah gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Kahve falında tahta silah görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına yorulur.

Kahve falında okul tahtası görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta ev görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta sehpa görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta sökmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine delalettir.

Kahve falında tahta kova görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta dolap görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir