AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta mezar taşı görmek

Kahve falında tahta mezar taşı görmek

Kahve falında tahta mezar taşı görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, evlerindeki huzurun artacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta mezar taşı gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezar tahtasını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar tahtası görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tahta mezar görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hayırla yad etmeye işarettir.

Kahve falında kendi mezar taşını okumak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında mezara taş koymak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir