AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar tahtasını görmek

Kahve falında mezar tahtasını görmek

Kahve falında mezar tahtasını görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezar tahtasını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir.

Kahve falında tahta mezar görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar tahtasını görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, üzüntü yaşamaya delalettir.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet eder.

Kahve falında mezar tahtası görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sıra görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta yol görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir