AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, aile içinde saadetinin artacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında yaşayanın mezarını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşayan birinin mezarını görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, rahatın ve konforun geleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini mezarda görmek bolluk içinde yaşamaya, kıdem atlayacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan annesinin mezarını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir