AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan tahta çıkarmak

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, zor günlerin uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak saygınlığına da saygınlık katacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta mezar görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında mezar tahtası görmek makam edineceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar tahtasını görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mezar çıkarmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü mezarından çıkarmak kırgınların barışacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan adam çıkarmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir