AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta mezar görmek

Kahve falında tahta mezar görmek

Kahve falında tahta mezar görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, keyfinin yerine geleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında tahta mezar gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta mezar görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulur.

Kahve falında mezar tahtası görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında mezar tahtasını görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisine olan güveninin artacağına işarettir.

Kahve falında tahta parçası görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak işlerinin bu sayede açılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta araba sürmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir