AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşıkla oynamak

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak engellerden kurtulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak canını ve malını hiçe sayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kaşık çalmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerinde kara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık satın almak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir