AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene tırmanmak

Kahve falında merdivene tırmanmak

Kahve falında merdivene tırmanmak yanlışlara düşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, gereken sabrı göstereceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak kendisini korumaya alacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında merdivene tırmanmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven tırmanmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri tırmanmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir