AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden tırmanmak

Kahve falında merdivenden tırmanmak

Kahve falında merdivenden tırmanmak işlerini yoluna koyacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden tırmanmak gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven tırmanmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivene tırmanmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında merdivenleri tırmanmak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenden tırmanmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir