AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven tırmanmak

Kahve falında merdiven tırmanmak

Kahve falında merdiven tırmanmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven tırmanmak gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Kahve falında merdivenden tırmanmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, birikim yapılacağına işaret eder.

Kahve falında merdivene tırmanmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında merdivenleri tırmanmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalettir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir