AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri tırmanmak

Kahve falında merdivenleri tırmanmak

Kahve falında merdivenleri tırmanmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenleri tırmanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bakış açınızı dile getirmenin ya da uygulamanın farklı yollarını bulmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek işlerinde kara geçeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivene tırmanmak durulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, rahata kavuşmaya yorulur.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden tırmanmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir