AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta masa görmek

Kahve falında tahta masa görmek

Kahve falında tahta masa görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, yapacağı planların altüst olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işaret eder.

Kahve falında tahta masa gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında tahta masa taşımak ekmeğinin azalmayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işaret eder.

Kahve falında tahta masa görmek ekonomik olarak kalkınacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Kahve falında yeni masa görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında masa hazırlamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, bol kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında masa saati hediye almak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Kahve falında ameliyat masası görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum masası görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir