AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa saati hediye almak

Kahve falında masa saati hediye almak

Kahve falında masa saati hediye almak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, günahlarından tövbe etmeye işaret eder.

Kahve falında masa saati hediye almak gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında masa saati hediye almak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet eder.

Kahve falında masa saati almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında masa saati görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hasret ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında masa hediye almak kavgalı durumların nihayete ereceğine, işlerinin istediği gibi olacağına yorulur.

Kahve falında masa örtüsü hediye almak işinde verimsiz olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında duvar saati hediye etmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kol saati hediye etmek çevresinin kalabalıklaşacağına, başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden saat hediye almak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir