AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni masa görmek

Kahve falında yeni masa görmek

Kahve falında yeni masa görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında yeni masa gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Kahve falında yeni masa almak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine işarettir.

Kahve falında yeni masa görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni masa sandalye görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni masa sandalye almak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni masa örtüsü görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında tozlu masa görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında masa başında birini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, işe zorla gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağınık masa görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir