AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum masası görmek

Kahve falında doğum masası görmek

Kahve falında doğum masası görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, rakiplerini yeneceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işarettir.

Kahve falında doğum masası gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Kahve falında kendini doğum masasında görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Kahve falında doğum masası görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bilardo masasi görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalettir.

Kahve falında tenis masası görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masa etrafında toplanmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında birini nikah masasında görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dogum masasına yatmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında balkonda masa görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir