AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat masası görmek

Kahve falında ameliyat masası görmek

Kahve falında ameliyat masası görmek hatalarını düzelteceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat masası gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında ameliyat masasında görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat masasından kalkmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kendini ameliyat masasında görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masası görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ameliyat masasında yattığını görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masasında olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat masasından kaçmak fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında ders masası görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir