AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa hazırlamak

Kahve falında masa hazırlamak

Kahve falında masa hazırlamak işlerin çığırından çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında masa hazırlamak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Kahve falında yemek masası hazırlamak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalettir.

Kahve falında masa hazırlamak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında tabak hazırlamak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarma içi hazırlamak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işarettir.

Kahve falında bavulunu hazırlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında kendini ölüme hazırlamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına inanılır.

Kahve falında misafir için yatak hazırlamak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, spora başlayacağına işarettir.

Kahve falında valiz hazırladığını görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir