AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta masa sandalye görmek

Kahve falında tahta masa sandalye görmek

Kahve falında tahta masa sandalye görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta masa sandalye gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni masa sandalye görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında masa sandalye görmek bilgi sahibi olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masa sandalye takımı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerin çığırından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye ve masa görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandalye masa görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Kahve falında masa sandalye almak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz masa ve sandalye görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir