AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kova görmek

Kahve falında tahta kova görmek

Kahve falında tahta kova görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kova gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tahta kova görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, değer göreceğine işaret eder.

Kahve falında kuru tahta görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kepçe görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında tahta cakmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta boncuk görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük tahtaya basmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında tahta parçası toplamak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta rendelemek huzursuz geçen günlerin biteceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir