AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta parçası toplamak

Kahve falında tahta parçası toplamak

Kahve falında tahta parçası toplamak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, keder yaşayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta parçası toplamak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında tahta parçası toplamak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta parçası görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran parçalarını toplamak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında cam parçalarını toplamak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında cam parçaları toplamak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek parçaları toplamak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında odun parçası toplamak sorunların çözüm bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir