AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta boncuk görmek

Kahve falında tahta boncuk görmek

Kahve falında tahta boncuk görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, içinin ferahlayacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet eder.

Kahve falında tahta boncuk gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Kahve falında tahta boncuk görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden boncuk toplamak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk taş görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah boncuklu elbise görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuktan kolye takmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk satın almak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek gücünün azalacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir