AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru tahta görmek

Kahve falında kuru tahta görmek

Kahve falında kuru tahta görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kişinin tek başına kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru tahta gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Kahve falında tahta kurusu öldürdüğünü görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında tahta kurusu öldürmek istediği noktalara geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru tahta görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı alamet eder.

Kahve falında tahtaya tutunmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında tahta fıçı görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında tahta üzerinde uçmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yatakta yatmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta yol görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir