AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kepçe görmek

Kahve falında tahta kepçe görmek

Kahve falında tahta kepçe görmek onların yaralarına merhem olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, işlerin sarpa saracağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kepçe gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Kahve falında tahta kepçe görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, garanti olacak makama oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepçe aracı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kepçe makinası görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kepçe kullanmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kepçeyle yemek önemli bir şahsiyet olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kepçe kaşık görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir