AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük tahtaya basmak

Kahve falında çürük tahtaya basmak

Kahve falında çürük tahtaya basmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, iyi geçineceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerin büyüyeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük tahtaya basmak gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında çürük tahtaya basmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük tahta görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Kahve falında tahtaya basmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalettir.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, o kimselerden menfaat göreceğine yorulur.

Kahve falında çürük göz görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük temizlemek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük üzüm toplamak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir