AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta cakmak

Kahve falında tahta cakmak

Kahve falında tahta cakmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta cakmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tahta kaşık satın almak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yürümek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah tahta görmek insanlardan uzaklaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tahta kapı görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tahta çakmak görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalettir.

Kahve falında tahta düğme görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalettir.

Kahve falında tahta boncuk görmek çok iyi bir duruma geleceğine, şan şöhret kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta yemek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir