AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta rendelemek

Kahve falında tahta rendelemek

Kahve falında tahta rendelemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında tahta rendelemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Kahve falında tahta rendelemek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsak rendelemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patates rendelemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında peynir rendelemek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak rendelemek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet eder.

Kahve falında havuç rendelemek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık rendelemek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Kahve falında soğan rendelemek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kendi geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir