AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek uzun bir seyahate çıkılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, darlanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına tabir olunur.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden yürüyerek geçmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, yalnız hissetmeye delalet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden geçmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dar köprüden geçmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle köprüden geçmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir