AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma köprüden geçmek

Kahve falında asma köprüden geçmek

Kahve falında asma köprüden geçmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden geçmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Kahve falında asma köprüden geçmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Kahve falında asmalı köprü görmek çok yoğun çalışacağına, musibetlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında asma köprüden düşmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma köprü görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında tahta asma köprü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç köprüden geçmek elindekileri de alıp götüreceğine, moralinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprü üzerinden geçmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir