AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş köprüde yürümek

Kahve falında taş köprüde yürümek

Kahve falında taş köprüde yürümek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, hayatından razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş köprüde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Kahve falında taş köprüde yürümek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün üzerinde yürümek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında köprü üzerinde yürümek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden yürümek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ip köprüde yürümek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta köprüde yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet eder.

Kahve falında taştan köprü görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir