AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü üzerinde yürümek

Kahve falında köprü üzerinde yürümek

Kahve falında köprü üzerinde yürümek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, talihinizin artacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında köprü üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Kahve falında köprünün üzerinde yürümek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ip köprüde yürümek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında köprü üzerinde yürümek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden yürümek kara kara düşüneceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüde yürümek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş köprüde yürümek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine işarettir.

Kahve falında köprüden denize atlamak şansın önünün kesileceğine, hasadının tarlasında kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir