AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden arabayla düşmek

Kahve falında köprüden arabayla düşmek

Kahve falında köprüden arabayla düşmek huzurlu bir hayata adım atacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Kahve falında arabayla köprüden düşmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek kötü sözler duylacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında köprüde düşmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında köprüden düşmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Kahve falında asma köprüden düşmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında köprüye düşmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir