AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek cesedi görmek

Kahve falında köpek cesedi görmek

Kahve falında köpek cesedi görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine yorulur.

Kahve falında köpek cesedi gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında köpek cesedi görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi cesedi görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına yorulur.

Kahve falında asker cesedi görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına yorulur.

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş cesetler görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek servet sahibi olacağına, giderlerin artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında cesetle uğraşmak oldukça uzun bir yolculuğa, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir