AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kolye görmek

Kahve falında tahta kolye görmek

Kahve falında tahta kolye görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, makam ve rütbe edineceğine, doğru haber almaya, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kolye gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında tahta kolye görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tahta kolye takmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı açmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, başka işler deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtadan pencere görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarının birken beş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak kazançsız işler peşinde olmaya, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onu alkışlayacağına yorulur.

Kahve falında tahta tepsi görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir