AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kolye takmak

Kahve falında tahta kolye takmak

Kahve falında tahta kolye takmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok güzel işlere gireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kolye takmak gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Kahve falında tahta kolye takmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kolye görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta bilezik takmak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında tahtadan yüzük takmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine inanılır.

Kahve falında tahta yüzük takmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında inci kolye takmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak zor zamanlar yaşanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine kolye takmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir