AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tahta kaşık görmek

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, memur ise terfi edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kaşık gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kaşık almak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık satın almak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir