AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşık satın almak

Kahve falında tahta kaşık satın almak

Kahve falında tahta kaşık satın almak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hastalığının düzeleceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kazancın günden güne düşeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kaşık satın almak gördüyseniz:

  • Tekliflere açık olun.

Kahve falında tahta kaşık satın almak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalettir.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, güzel davetler alacağına işaret eder.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek rahat yüzü göreceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kaşık çalmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir