AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşık çalmak

Kahve falında tahta kaşık çalmak

Kahve falında tahta kaşık çalmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, güçlendikçe güçleneceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında tahta kaşık çalmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında tahta kaşık çalmak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Kahve falında tahta kaşık almak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine inanılır.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kaşık görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kaşık satın almak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir