AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratan kişiler ya da otorite konumundaki kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine alamet eder.

Kahve falında tahta kaşık almak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalettir.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kaşık satın almak insanlar tarafından takdir edileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek söz sahibi olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir