AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşık görmek

Kahve falında tahta kaşık görmek

Kahve falında tahta kaşık görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta kaşık gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak kendisini çok yıpratacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kaşık satın almak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında tahta kaşık çalmak para biriktirebileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir